LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Allt ska hända i helgen

bukvy

 

Godmorgon!

Bilden är från frukosten i Varberg och visst föreställer den essensen av allt det goda. Kaffe, croissant och en liten Wallet Bag i skinn/mocka kombination från Bukvy. Så Parisiskt – Livets goda.

Med fyra uppdrag kvar innan jul gäller det att ta tillvara på helgen så jag vaknade up med känslan av att den här helgen måste allting hända. All julhandel (vi har inte köpt en enda julklapp ännu), julbak (även om jag bakat lite) och så julstäd (vi som fortfarande är mitt i bygge även om det bara är ytskikten kvar nu). Men så är det handboll idag och handboll i morgon också. Båda killarna spelar.

Det kanske inte är helt troligt att allt kommer kunna ske på två dagar? 
Vi borde också redan nu tänka igenom vad vi ska ha på oss på julafton. Jag har ju en ide om att jag kanske borde börja klä upp mig lite oftare…

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.