FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Dream Big – 4 & 5 december

Jag har valt att slå ihop mina julklappstips (önskningar) den 4 och 5 december för det är två önskningar från samma varumärke, samma serie tom. Jag märker att jag själv längtar efter detaljer som tillför det där lilla extra och nu har jag fått syn på två örhängen från CU Jewellery´s serie Dream Big och jag vill ha dem båda två.

CU jewelry Dream big

Pärlan sitter fram och hornet är ”pluppen” och kommer alltså ner på baksidan av snibben. CU jewelry Dream big

Vad jag själv vill ha är också mina allra bästa julklappstips.

Varje dag fram till julafton lägger jag ut en ”I wish” – som en adventskalender – ett noga utvalt julklappstips av mig. Enbart baserat på vad jag gillar. Låt dig inspireras!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.