NYA RUTINER MED EXUVIANCE

exuviance

 

Personligen tycker jag att nyår ska ge vika för hösten som årets nystart. Jag vet att jag har sagt det förr men mitti smällkalla vintern kämpar jag för överlevnad men när september kommer och alla är tillbaka på jobbet lätt solkyssta och fulla med intryck och upplevelser. Höstshoppingen lockar och man längtar efter boots och lager på lager. Styling är så mkt roligare på hösten och då är alla redo för en nystart!

Så; nu när vi slagit fast att nystart är större än nyår kommer jag att under en period bli trogen och helt forma mina kvällsrutiner med produkter från Exuviance. I den hemliga påsen från middagen här om veckan finns både näring och återfuktning  som jag nu kompletterar med rengöringen Gentle Cleansing Creme och ansiktsvattnet Soothing Toning Lotion. Ett nyårslöfte jag ofta har svikit är att inte slarva och gå till sängs med make up, kanske funkar ett nystartslöfte bättre än ett nyårslöfte? Hur som helst är jag tillräckligt gammal för att sluta fuska 😉

 

Written By
More from Tove Castor

Macy Bootine i svart 

   Jag faller lika hårt varje gång jag ser dem, de svarta...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *