Andra behandlingen – Hösten är en tid för nystart!

Så var man tillbaka i stan med asfalt och betong under fötterna. Men det kändes bra. Lite som att komma hem faktiskt och så är det något visst det där med att kliva upp och ha någonstans att gå, sminka sig, klä på sig och hoppa på pendeltåget. Första stoppet blev en sväng förbi kontoret, bara för att prova hur det skulle kännas att låsa upp dörren för första gången med egen nyckel och det kändes helt fantastiskt. Nu ser jag fram emot i morgon när jag kan sätta på en kanna kaffe och kavla upp ärmarna, slå mig ner och grotta in mig i planeringsarbetet inför visning ett av de två som jag skall styla i augusti. Det här kommer bli en bra höst!

 

 

 

Anledningen till att jag varken hann kavla upp några ärmar eller sätta på kaffe var att jag bara hade en lucka på 20 minuter innan jag skulle möta upp Malin för vi var nämligen iväg på den andra PicoSure laserbehandligen på Eraze. Jag längtar redan till den tredje, jag är nämligen inte den som är bäst på att vänta och nu vill jag bara att tatueringen ska vara borta. Borta, snabbare än snabbt, men det måste gå ca 5v mellan varje behandling och egentligen är ju det ingenting. Jag är bara så ivrig på att se det färdiga resultatet!

 

 

 

    
    

 

Efter att krampaktigt greppat hårt i stolen var det över. Att tatueringen blir “frostig” betyder att lasern tar som den ska och jag kan, trots att det faktiskt gör riktigt ont, konstatera att den knappa minut som det tar för en behandling är bra mycket trevligare och lättare att leva med än et tandläkarbesök.

 

Tredje behandlingen är inbokad och då tror jag verkligen att det kommer att synas att den lilla fulingen är på väg bort.

Written By
More from Tove Castor

Today

Idag är bokstavligen första dagen på resten av mitt liv. Jag vet...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *