MONDAY MATTERS #1

MONDAY MATTERS

Vilken lång måndag det blev och i morgon väntar en heldag med pressvisningar. Det tog lite emot och jag tror att ni alla kan se hur trött jag är men det är precis så man inte ska strunta i det, strunta i det där lilla extra som faktiskt gör att morgondagen har alla förutsättningar för att bli en riktigt bra dag. Ja kanske till och med hela veckan kommer bli mycket bättre om vi unnar oss att låta måndagen betyda något.

Monday Matters är inte en utmaning det är en Uppmaning.
En uppmaning att göra måndagskvällen till din kväll, kvällen när du unnar dig och kvällen när du provar nya produkter. Monday Matters är till för dig som vill skapa en ny vana. Jag tänkte att jag skulle göra det tillsammans med Er!

 

 

I Monday Matters #1 använder jag mig av Lift Me Up Sheet Mask och Recovery Mask från Acasia Skincare och No Dry Nail från Scratch of Sweden 

Written By
More from Tove Castor

Tröttmössa

Jag vet inte om det bara är jag som är trött men...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *