VARFÖR HAR CHANELS NAGELLACK DUBBLA LOCK?

Varför Chanels nagellack har dubbla lock?

Jo, det kan jag berätta för dig! Mitt första intryck var att det kändes billligt. Den urfina lika flaskan såg ju ganska trot ut så fort locket kom av men det visade sig såklart finnas en ypperlig anledning till att designen ser ut som den gör.

Är det inte väldigt Coco att tänka praktiskt, bekvämt och funktion?

Jo, det är det. Det lilla locket faktist en “finger-pall”. En platå att lägga fingret på för att bättre komma åt att måla din nagel.
Just place your finger on CC och det är lätt som en plätt att komma åt och det “billiga” intrycket omvandlas vips till något exklusivt och lite speciellt.

 

varför har Chanels nagellack dubbla lock

 

Jag alternerar mellan svarta och röda naglar och den är nyansen från Coco Chanel heter Rouge Puissant och är en av de allra snyggaste röda nyanserna om du frågar mig. Chanels pensel är bra men det är mest för känslan som jag köper just Chanel. På något sätt är det snyggare att ha Chanel på naglarna än något annat 😉

ps. som ni ser behöver jag en ny manikyr.

Written By
More from Tove Castor

esthechoc – Bli snygg med choklad!

  Förra veckan var jag på ett pressevent för världens första “skönhets...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *