matta läppar med smashbox
BEAUTY - TOVE CASTOR

MATTA LÄPPAR MED INSTA-MATTE FRÅN SMASHBOX

MATTA LÄPPAR MED INSTA-MATTE FRÅN SMASHBOX

 

Insta-Matte – få matta läppar med Smashbox, en nyhet som gör alla dina favoritstift matta.

Jag kan inte få nog av matta produkter. Jag har precis köpt matta glasögonbågar, jag föredrar just nu mockafinish framför skinn på fötterna och när det kommer till make up så vill jag absolut ha matt. Självklart använder jag highlighters men jag vill inte ha shine direkt. Förra veckan passade jag på att få mina läppar målade när Smashbox var på plats hos Mildh PR för de var där med sina otroligt härliga läppstift som finns i jag vet inte hur många nyanser och sin nyhet Insta-Matte Lipstick Transformer

Insta-Matte är en produkt som är en helt ny produkt fungerar ungefär som ett matt överlack fast för läpparna. Applicera lite direkt över ditt vanliga läppstift så får du matta snygga läppar i din favoritfärg.

Btw – Jag Googlade just och ser att det finns 18 nyanser av deras matta Be Legendary läppstift. Jag valde en färg som heter Mauve men hur glad som helst över att jag också fick med mig ett klassiskt stift som heter Bing och Insta-Matte hem att prova. Så nu är jag kittad och klar för det är just ett härligt rosa och ett matt rött läpstift jag så gärna vill variera mellan varje dag. En dag så får jag till det!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/totovove/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35