richmond & finch
LIFESTYLE - TOVE CASTOR

HAPPY PLUGS + RICHMOND & FINCH

happy plugs richmond & finch

 

Happy Plugs + Richmond & Finch – Jag döper den här bilden till Slightly pink och två giraffer, för visst ser det ut som två tecknade giraffer!

Jag är så himla glad för mina nya Happy Plugs – Tack Happy Plugs! Ni som hängt med ett tag vet att jag redan har ett par leoprintade pluggs men de har en annan öronsnäcka och den passar inte riktigt men dessa passar perfekt.

Mobilskalet från Richmond & Finch, som ni säkert sett i marmor, är ett litet impulsköp och jag har ännu inte bestämt mig för om det är helt rätt. Jag älskar det men har svårt att tro att det kommer fortsätta vara så här rent i och med att det har en matt yta. Jag är lite tveksam till att jag kommer vara lika förtjust om det är fläckigt. Alla dessa svåra beslut här i livet 😉 Hur göra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.