LIFESTYLE - TOVE CASTOR

MÄSSINGSKRUKA OCH PLÄTTAR PÅ TRÅD

MÄSSINGSKRUKA

 

Nyklippt och blivit med mässingskruka och Plättar på tråd och en förkylning. Friyay!

Phu, vilken dag. Själv vaknade jag upp som död med tryck över bihålorna och allt som det för med sig så idag har jag faktiskt inte jobbat och det tror jag ni lagt märke till här på bloggen. Däremot har jag tyvärr inte vilat för städdjävulen flög i mig så jag har rensat och gått lös med olika former av städmedel, trasor och moppar. Så himla skönt. jag har rensat och fixat och trixat så mycket jag bara orkat. Det finns någonting så befriande i att städa. jag tycker att det är det tråkigaste som finns men samtidigt så tillfredsställande.

Vid lunch tog jag dock en paus och åkte iväg till frisören. Jag som inte klippt mig på ett halvår och som svurit på att jag aldrig mer ska klippa av mig håret kom därifrån härligt nyklippt lycklig och med kortare hår. Jag ändrade mig på plats men jag tror faktiskt att det blev riktigt bra. Jag har haft uppklippt ända sedan jag gick i högstadiet och idag för första gången är håret jämnlångt.

Ibland blir det inte som man tänkt sig, ibland blir det som det blir men en sak som blev precis som jag tänkt mig var mässingskrukan jag hittade på Åhlens igår. jag såg den framför mig i hallfönstret med Plättar på tråd och tänka sig att just Plättar på tråd var den enda gröna växten som Ica vid mig hade. Lätt och rätt och jag är så nöjd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *