LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Kreativitetens fula ansikte

Precis bredvid konstnärssjälens härliga myller av idéer och uttryck hittar man kreatörens fula ansikte. Det där andra sidan av allt det härliga som har prestationsångest, omöjligt höga ambitioner och inte riktigt kan njuta av att det är fredag förrän hon har levererat. Ni ska veta att det kan vara både ljus och mörker men hörde på nyheterna i morse att utan ljus skulle mörker inte existera, så klokt. 

Men solen skiner idag och det kommer bli en bra dag! Så fort jag är klar ska jag fokusera på mina barn, inte oja mig över att vi klyschigt nog äter taco en fredag igen utan njuta av att jag kan äta taco med min familj. Att vi lever, är friska och har varandra. Det ska man tänka på en dag som denna. En Svart Fredag. 

  
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.