DIY – FAVORITEN I REPRIS

DIY

DIY har ju blivit en benämning på hemma-pyssel jag tänker mycket på det som gör det själv så blir det både gjort och gjort på ditt sätt 😉

Mitt i allt PR-snack på Berghs förra veckan hittade jag tillbaka till mig själv. På något vis är jag mest kreativ och innovativ när jag egentligen borde ha fokus på något annat, som en biofilm eller i som i det här fallet en föreläsning. men jag lyssnar bra, kanske bättre om jag samtidigt ritar och klottrar. Den här föreläsningen utmynnade i en skjorta men min älskade tutt-T-shirt som förlaga. På vägen hem köpte jag en vitskjorta och vips så hade jag fått nya tuttar. 

 

bergs marknadspr

 

 

Men som vanligt på vägen så kan idéerna förändras så fickorna gick bort och det är jag så glad för!

 

DIY

 

 

 

 

 

Written By
More from Tove Castor

EN VAGN TILL AFTER EIGHT – PREE BIRTHDAY GIFT

Idag firar jag sista dagen som 30+ vilket innebär att jag snart...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *