SEBAGO – DET TOG LITE TID ATT HITTA RÄTT


Det tog lite tid att hitta rätt, ibland är det självklara valet alldeles för uppenbart men Sebago är bäst i skärgården!

För båtliv, stylingmässigt, i toppklass men så har jag också blivit varse om vilket grymt grepp de har på klippor och båtdäck. Det är så klart därför Docksides stått sig både i sin klassiska design och funktion i 70år. Ingen har varit bättre och rent stilmässigt så ikonisk längs kusterna. 

Mina Docksides kommer från jubileumskollektionen Sebago 70år. Finns också i orange, rosa och off white, jag skulle kunna tänka mig allihopa även om de orangea ligger högst på listan. Nu vill jag kitta upp hela familjen med klassiska seglarskor, så grymma är de!!

Written By
More from Tove Castor

Outfit Pic.

Mössa/Alexander Wang x HM, College/Acne Studios – Jeans/Lee – Kjol/Skjorta/H&M – Kängor/HOPE...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *