Dagens outfit – Rutigt

Rutigt är nytt i min garderob men jag föll för den här diffusa rutan som mer känns ikat eller akvarell än grunge. Jag gillar att styla skjortan slarvig nerstoppat i en något striktare pennkjol eller droppade kostymbyxor. Tillsammans med lågskor i herrmodell och med mina favoritaccessoarer som består av små studs, tunna kedjor och enbart vigselringar blir det schyst. 

Rutorna kommer från danska Soyaconcept som är ett av de varumärken jag verkligen fick upp ögonen för i somras, vi som spenderade nästan hela sommaren i Danmark.

Rutigt är helt klart utanför min comfertzone men jag gillar. Gör ni?

 

soyaconcept dagens outfit stylist tove castor soyaconcept dagens outfit stylist tove castor soyaconcept dagens outfit stylist tove castor soyaconcept dagens outfit stylist tove castor

 

Written By
More from Tove Castor

lookbook – high waist hanna och leopard detalj

Jag börjar som sagt få en liten längtan efter leopard igen. Det...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *