LIFESTYLE - TOVE CASTOR

LEIF MANNERSTRÖM I MITT NYA KÖK

Äntligen!

Idag har vi börjat skruva stommar till nya köket. En hel vecka har vi varit utan kök och vi räknar nog med ett par veckor till men allt vatten och el är draget och så fort golvet (som är något försenat) är på plats kommer köket att börja monteras. Men självklart har jag inte kunnat vänta tills dess med att tänka inredning och detaljer och visst har jag en del nytt till nya köket!

Först ut och kanske vad som kommer göra störst skillnad är nog ändå Leifs utvalda recept. Vi träffade Leif Mannerström för ett par veckor sedan och när jag berättade att mina killar längtat efter att hitta den perfekta fisksoppan och vi slutligen hittade den i i San Fransisco vid Fishermans Warf, då sa han att om dina killar har så god smak, -Ja då ska de få en kokbok av  mig! 

Så nu stoltserar jag med en signerad kokbok av Leif men säkerligen världens bästa recept på Hummersoppa i. Till det en ny skärbräda från Granit och en karaff från Eva Solo i ett nytt tyg som kommer inom kort. Karaffen med vipplock som håller kalla drycker kalla och varma drycker varma.

 

Leifs utvalda leif mannerström

signerad Leif Mannerström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.