LIFESTYLE - TOVE CASTOR

HABEGÄR VÅREN 2016

Jag blir mer och mer inspirerad av den här iden med ”the capsoule”. En garderob som innehåller färre plagg men som erbjuder fler möjligheter. Plagg som funkar att styla om från dag till fest och från brunch till jobbet och som går att kombinera med varandra. Som vanligt hamnar jag i randigt, svart och Nude. Jag kan igen hjälpa det utan nöjt luta mig tillbaka och inse att jag börjat hitta min stil. Den här sommaren vill jag ha lågt skurna bikinitrosor med knyt, asymmetriska toppar som lämnar axlarna framme, en pressad wrapkjol som funkar lika bra till t-shirt och flipflops som till kavaj. Hängselbyxan återkommer jag till och varför inte ett par i skinn? Lite loose vill jag ha dem så de går att vika upp längst ner och visa anklarna. På fötterna -flats – gärna både tofflor och snörade ballerinor. Enkla smycken och kaffe. It´s coffee o´clock all the time! 

 

Idag tipsar både jag och Angelica Hellgren om våra favoriter på bloggen. Hennes stil är lite mera dressad än min, här hittar ni Angelicas Habegär.

 

habegär våren 2016

 

Habegär – Bikini/Paula Beachwear, Asymetrisk Topp/Second Female, Hängselbyxor i skinn/Second Female, Kjol/Oui, Slip Ins/AfKlingberg, Ballerina med snörning/BilliBi, ToGoKopp/Joco, Armband/Pernille Corydon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.