NUDE I VÅRENS VINTAGE STORIES

kappahl vår 2016 tove castor

 

Kvällen igår inleddes med en Early Dinner och en kollektionsgenomgång hos KappAhl. Designchefen Paul guidar oss igenom våren och presenterar utöver High Summer och Vintage Stories en ny satsning. En kollektion med klänningar för hela säsongen. Från långa chiffongklänningar i korall och i print, via gullame till en trio i spets i klassiskt svart och vitt och i trendigt nude. 

Paul designchef kappahl vår 2016 tove castor

 

Nude dyker också upp i Vintage Stories tillsammans med krispigt vitt!

nude i vårens vintage stories tove castor

 

Som alltid hittar jag några personliga favoriter. En nätt spetstopp med superfin fåll och en nudetopp i spets båda från vårens Vintage Stories och den randiga långskjortan i svart och vitt. Bältet skulle jag inte placera i midjan utan använda som scarves. Ett varv om halsen eller varför inte en rosett? Till skinnbyxan, svarta culotten, över bikini, med sandaler på dagen med klackar på kvällen eller varför inte med ankelboots på jobbet? Om ni ska satsa på ett plagg från KappAhl är det den här skjortan jag skulle rekommendera er att köpa!

kappahl vår 2016 tove castor

 

Som alltid när våren smyger sig på så börjar jag också planera garderoben som passar bra på båten. För sjävklart anpassar jag min stil något för de fantastiska veckor vi går maritima och beger oss ut i skärgården med våran retrobåt, en Saga27 från -82. En blå bikini med vita prickar blir jag sugen på!kappahl vår 2016 tove castor

Våren hos KappAhl – Franshalsband och prickig bikini.

Hela inramningen var färgstark, dukningen, maten och sällskapet! Tack Paul och Monika från KappAhl, EKPR, MiaShopping, Sandra Erkstam och Malin Tilja.

 

kappahl vår 2016 tove castor

Written By
More from Tove Castor

Bornholmstips – Sandvig I

Det blåser på Bornholm men vi har värme och sol. Idag åkte...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *