FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

SKOR – MINA 5 VÅRFAVORITER

Jag är verkligen en succer för skor. Ibland köper jag fina bara för ställa i bokhyllan, många står i hyllan eftersom de ör köpta till fotograferingar och vissa för att de helt enkelt inte är sköna att gå i. Det som däremot är sköna nöter jag hårt på och lämnar med jämna mellanrum in hos skomakaren. Skomakaren denna magisks ställe som fixar nästan vad som helst.  Varje vår blir jag så sugen på variation för på vintern lever jag mest i snowjoggings. Nu är jag sugen på matta skor i mocka, rundade tår och spetsiga tår och kanske den mest ikoniska sneaker av dem alla. Jag lovade att visa mina absoluta favoriter inför våren och här kommer de.    Slingbacks från Ganni/Superstars från Adidas/snabba Loafers från Henry Kole/Tofflor från Acne Studios/Ballerinor på klack från H&M   Jag önskar så innerligt att jag kunde klicka hem dem allihopa!   .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.