MALENE BIRGER FASHION PRINT PÅ MINA ÄGG  – DIY

 MALENE BIRGER FASHION PRINT PÅ MINA ÄGG  - DIY  Älskar påsk, älskar påsk i fjällen och det är ju där vi försöker se till att vara när det är dags att måla ägg, äta ägg och leta efter ägg. Eftersom vi inte är hemma blir det lite sämre med påskdekorationer och då tycker jag att äggmålningen är viktig. Vad jag ska hitta på i år är ännu lite oklart men inspirationen kan komma från olika. För några år sedan fokuserade jag på Fashion prints på mina ägg där by Malene Birgers ikoniska print var förlagan. Visst blev de fina! 

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Tove Castor

SÅ BLEV DET SVALARE IGEN

Efter en helg men nästan sommarvärme så kom den svalare luften tillbaka....
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *