trend i backen spegelglas stylist tove castor
FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

TREND I BACKEN

trend i backen spegelglas stylist tove castor

 

Officiellt har ju faktiskt inte vår skidsemester börjat men eftersom vi råkat sätta oss i bilen och köra hela vägen upp en dag för tidigt så har vi såklart stått i backen hela dagen. Vi kan kalla den härdagen dagen för dagen 0. Dagen 0 har bjudit på lätt snöfall, gulaschsoppa i toppstugan och entusiastiskt testande av nya liftar som inte fanns då vi var här förra gången. 1 av 7 inleder vi i morgon så fort liftarna öppnar, Castorstyle. Hurra för det!

En trend, som drog igång på allvar för ett par år sedan, har fått fäste och tagit över totalt och det är spegelglasen. Jag skulle säga att trenden ligger precis mellan Early och Late Majority på skalan. (Den skalan ska vi prata mer om!!! Promise!) Självklart har jag kittat upp min killar med snygga oljefärgade skidglasögon, själv åker jag i mina gamla med rosa glas och i lånade kläder (Tack Karin!!) Jag sparar nog min del av budgeten till vårgarderoben. 

Lika självklart är det att vi alla åker med hjälm i backen. Däremot finns de de som kör all in 80-tal och låter håret fladdra i vinden utan vare sig mössa eller pannband samtidigt som de balanserar ett par rundade spegelglas-solisar på nästippen. I alla fall en man, men det var också samma kille som hade svårt att komma på stolsliften… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.