GANNI LEOPARDKAPPA & MER…

Den här kappan i leopard dök upp och sedan var den borta. Pooof, på Gannis shop online, inte en kappa kvar efter tre dagar, Där låg tydligen många i startgroparna.  Jag är nyfiken, närmar mig och är såklart “leksugen” men shoppingbenägen var jag tydligen inte för 2,5″, nja. Kanske tur för mig att den “försvann”? För, det finns säkrare kort när det kommer till Min Stil, men jag är leksugen! Det måste jag erkänna.  leopard kappa ganni

 

Några andra favoriter från Gannis första höstsläpp är baddräkten (som också finns i svart), sidenklänningen med droppad midja och toppen med tillhörande shorts som andas “Juno“, kommer ni ihåg den filmen?  Leoflatsen lämnar mig inte heller oberörd. Ganni alltså. De går från klarhet till klarhet! 

 

 

Bild från Juno >> Jag förstår att det känns långsökt men det är något med känslan och uttrycket som får mig att associera Ganni med Juno. Enbart positivt, mkt positivt!!!

 

Tags from the story
, , , ,
Written By
More from Tove Castor

KITTEN HEEL – ÄLSKAR DEN HÄR MODELLEN

Ibland ställer sig stjärnorna i rad och min smak och trenden är...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *