MÅNDAGSPEPP
FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

MÅNDAGSPEPP

MÅNDAGSPEPP

 

Hej Hej!

Idag är det väl ändå den riktigt första arbetsdagen? När jag blev egen företagare tänkte jag mig att jag skulle kunna sitta och jobba hemifrån minst ett par dagar i veckan men jag märkte ganska snart att det inte alls var så det fungerade. För att ändå kunna landa någonstans i vardagen skaffade jag kontor i stan, där har jag inte hunnit sitta sedan oktober. Det blir inte alltid som man tänkt sig ibland blir det som det blir.

Men idag, idag har jag passat på att boka in ett par privata ärenden, och jobbar som bäst på att komma ikapp med allt så jag kan komma igång med allt det nya. Tex dök det upp ett inlägg om ”Clean Desk Day”, jag tog det som ett omen och har därför kavlat upp ärmarna och börjat gräva fram skrivbordet hemma och städa mitt dressing room på samma gång. För det är nämligen här hemma jag kommer att sitta de få dagar jag har tid att sitta. Vid min arbetsplats inne i mitt nya dressing room/kontor och jag kan inte tänka mig en härligare arbetsplats. Kontoret i stan, det får någon annan ta över från 1 mars, min förhoppning idag är att jag själv kommer hinna dit ett par gånger till innan nycklarna ska tillbaka. haha Det går ju liksom inte ihop att betala för ett kontor där man aldrig har tid att vara även om det varit topp med en adress i stan.

Så utan rädsla för att inte hitta ett nytt kontor när det nu kan tänkas behövas och med en härlig nystartskänsla och ett nästan färdigstädat skrivbord tar jag mig an den här måndagen, den här veckan och ja, hela det här nya året!

 

We should all start to live before we get to old.
Fear is stupid so ar Regrets.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.