REGNJACKA I NUDE

Vid ett tillfälle intalade jag mig att jag enbart skulle shoppa för mellanperioderna, ni vet den där våre och hösten som känns längre och längre, nästan som att det ör 10-15 grader och växlande året om. Även om det nye känns så nu så tenderar julafton och midsommarafton ha samma väderprognos, men det vill jag inte ens tänka på. 
Däremot, DÄREMOT, tänker jag gärna på stil, trend och styling och jag skulle inte ha något emot en klassisk regnjacka i nude. För sommarregn, som förövrigt har något helt fantastiskt över sig till skillnad för resten av årets tråkväder. Så för både sommarregn och en stilfull look i stan är jag sugen på antingen den korta regnjackan från Zara eller klassiska unisexmodellen Stockholm från svenska Stutterheim som btw är nominerade till Guldknappen och som har ett grymt Insta-konto för er som inte upptäkt det ännu. 

Zara

Stutterheim 

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Tove Castor

SÖNDAGSLISTAN

SÖNDAGSLISTAN Bäst i veckan: Bäst i veckan måste väl ändå vara att...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *