NYTT TILL HÖSTEN!

Dagens outfit och något nytt i garderoben. Älsk på höstshopping!

Båtliv fuckar upp min stil något på sommaren och det är lätt att jag bli lite vilse. Men idag är jag helsvart med inslag av leopard och allt känns helt rätt!

Nu när vi går in i en ny säsong är det så lockande att investera lite i garderoben, lockande och något av det bästa som finns. En av mina bästa investeringar till den här hösten, vintern och basgarderoben är en svart kostym. Att bygga lite på stommen i garderoben är aldrig fel. Jag tänker vara ganska strikt inriktat på svart i min shopping ett tag nu för att hitta tillbaka till balansen. 

 

nytt i garderoben svart kostym house of dagmar
Svart kostym med ankelkort, lätt kickflare, byxa/House Of Dagmar, Loafers/Stella McCartney, Väska/Alexander Wang, Topp/H&M

 

Written By
More from Tove Castor

DE TRE SNYGGASTE MÖNSTREN

Jag pratar alltid om print och prints hit och dit men det...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *