PRE FALL – FAVORITER FRÅN DAGMAR

DAGMAR PRE FALL 16

DAGMAR_Betty_Florence_Front-482x723

 

DAGMAR PRE FALL 16

Tro det eller ej men det har redan börjat landa en del Pre fall-favoriter i butikerna, tex hos Svenska Dagmar. Pre Fall betyder som ni förstår ngt liknande som “inför hösten” och är det första släppet av höstkollektionen som bör landa i butikerna lagom till skolorna börjar (eller mitt i högsommaren). 

Hösten hos Dagmar ser helt fantastisk ut. En mix av sval mint mot kryddigt burgundy, stiliserat stormönstrat i blockfärger och modeller som den A-linjeformade omloppen och de glesstickade ngt oversizedstickade tröjorna som hasar ner över axeln är både kvinnliga, klädda och lagom nonchalanta för att jag skall överväga både mönstrat och färg. Vinrött och mint var en glad överraskning och randningen på kjolen andas Altuzarra och det är alltid ett plus.

Det enda som stör mig är att jag vet att kylan kommer lagom till september och jag kan inte se hur jag ska på ett snyggt sätt addera ett par strumpbyxor utan att förstöra hela intrycket. Men det är därför det är Pre Fall och kan köpas och bäras redan nu för den där hösten, den kräver tyvärr att vi måste stil-anpassa oss alldeles för mycket. Flytta utomlands någon?

 

Written By
More from Tove Castor

IDAG FIRAR VI 

     Idag firar vi att det är påskafton genom att åka till...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *