GANNI LEOPARD OMLOTT

ganni leopard dress kaftan

ganni leopard dress kaftan

 

Nytt i garderoben – Ganni omlottklänning – jag hittade min på Rådhuset i Uppsala och den här har jag väntat på, jag visste inte att det skulle bli en Ganni eller just den här, men jag har länge letat efter ngt liknande. Sökandet började med en inspirationsbild från ett par år tillbaka och som jag inte kunnat släppa. Gannis omlottklänning är inte en kopia utan mer som en uppdaterad variant med en betydligt högre modegrad. jag kommer däremot att styla den just så här men det är också högst troligt att jag kommer bära den som klänning också ocj som kaftan över bikini och tillsammans med bikini. 

 

leopard kaftan

 

 

 

Written By
More from Tove Castor

ROSA SPETS UTAN BYGEL

Just nu tittar jag efter mjuka nuderosa underkläder i spets. De får...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *