FASHION - TOVE CASTOR

GUCCI LOOK A LIKE 

Two tone denim var en sak jag nämnde i podden som för mig symboliserade modeåret 2016 men lite snabbt nämnde jag också de pälskantade loafersen. Egentligen var det bältet jag pratade om men hann få in loafersen och tur var väl de för om bältet ändå är en klassiker som blivit upptäckt på nytt så är de pälskantade flatsen ännu mer 2016 specifika. Men, det är inte bara dessa platta loafers från Gucci som varit hett eftertraktade utan även de med klack. Guldglittriga, svarta med pärldekorerade klackar och såklart de röda. Just de röda får till våren en look a like till budgetpris som jag passade på att fotografera på pressveckan i höstas. Tamaris har låtit sig inspirerats så är du ute efter ett par röda vårskor som stilmässigt håller en hög modegrad – Voila!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.