TWO TONE DENIM

I senaste avsnittet av podden levererade jag en lista på plagg som enligt mig definierar Modeåret 2016. Tvåfärgade jeansen är ett av dem. Inget jag hoppade på, inte alla modemåsten passar i allas vardag, men jeansen nådde snabbt kedjorna och i somras när vi strosade runt i The Groove LA var det nära att jag ändå slog till på GAP. Det blev inget köp och det är inget jag ångrar. Däremot gillar jag Two Tone Denim 2.0, Jeansen med kil från Frame (kan vara Frame som startade den förra trenden också). Kilen har funnits med mig förr i form av bruna skinnkilar på stentvättade jeans, året är -87 och jag går i fyran. Attans vad Fashion forward man var då.

Just den här modellen lovar jag kommer trolla med formen. Mörka partier förminskar nämligen. Förutom det så gillar jag den här modellen just för det något slarviga reserverande av en nästintill otvättad denim. I like!

Written By
More from Tove Castor

JULEN I BILDER

Det är en viss tomhet och ett visst vakuum som uppstår när...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *