FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Lindex SS16 – The Ring

I veckan tittade vi in hos Lindex för att titta på kommande SS16 kollektionen. Lindex går från klarhet till klarhet i varumärkets uttryck, de har etablerat en egen stil och det är den stilen som Lindex gör allra bäst. De har hittat en kund och ett unikt uttryck. 

De fortsätter leverera set i blockfärger, 70-talsinspirerade denimplagg och har en färgskala som går från ockra och vinrött via vitt och denim till marin. 

lindex showroom lindex ss16

 

Allra starkast är dock accessoarerna i brunt skinn med ”ringen”. Där tycker jag hela serien är jättefin. Snyggt som udda bälte över svart. Solglasögonen är också sköna.Jag gillar det tvåtonade och den retroglamour som de andas, de ser lite dyra ut tycker jag. 

 

lindex showroom lindex ss16 lindex showroom lindex ss16 lindex showroom lindex ss16 lindex showroom lindex ss16 lindex showroom lindex ss16 lindex showroom lindex showroom

 

Extra plus i kanten: Lindex har lyckats minska sin vattenförbrukning med 50% i framställningen av vårens denimkollektion. Men till dig som konsument: Tänk på när det gäller denim (och andra plagg) tvätta inte så ofta, vädra, för där kan du under jeansens livstid spara betydligt mer vatten än vad som någonsin går åt i tillverksprocessen!

 

Här är mina Lindex-favoriter till våren!

lindex ss16, mina favoriter, våren hos lindex, 50% mindre vattenmängd,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.