FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

COPENHAGEN FASHION WEEK

Samtidigt som jag planerar att bila Highway 1 längs Kaliforniens kust börjar Fashion Week Copenhagen. Köpenhamn är först ut och jag följer det på avstånd (kanske nästa år?) och extra nyfiken är jag på GANNI. Ganni som slog ner starkt hos mig med deras Tennis Court runway ss15 och som hade alla rätt ss16 med sin gula visning, vad kommer vi få se ss17? Följer de grundfärgerna blir det rött eller blått 😉

Vad det än blir känner jag på mig att det blir magiskt och att de med all säkerhet kommer lansera en ny it-tisha. Trust me! 

Ss15 Tennis Court


Ss16 – Yellow Svenska Alice bar tishan som blivit ikonisk! 

 

Ganni aw16 är också fantastiskt! Hittar du något av leopardplaggen slår du till. Promise!! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.