FASHION - TOVE CASTOR

Nytt från Thomas Sabo – Inspirerat av Love Bridge

IMG_9873

 

Thomas Sabo känner vi alla känner igen för hans berlockarmband, som för övrigt firar 10år i år. Det som förvånade för mig är att det bara är 10år för det känns som att jag vuxit upp med Sabo-berlockerna men så är det alltså inte. 

Till hösten lanserar Sabo ett nytt armband. Ett armband som finns i både herr, dam och unisex med en tanke att koppla samman två personer, eller varför fler. Tanken är att man kan välja var sitt armband och förse dem med samma text, eller skriva något unikt till var och en. Inspirationen kommer från dessa ”Love Bridge´s” där kärlekspar låser fast ett hänglås med samma budskap som när man för i tiden ristade in sina initialer i ett hjärta i  barken på ett träd. Man vill föreviga sin kärlek eller relation.

Kärlek i all ära, jag tog tillfället i akt att dela, inte bara bloggen utan också denna -ist (Som en ism..) med Karin och passade därför på att gravera in VISUALIST på två släta armband i silver och matt-svarta pärlor. En Visualist jobbar med visuell kommunikation och inspiration. Mitt armband passar utmärkt ihop med mitt CASTOR, som jag delar med min syster, och Cornelia Webb armbandet jag inte kan kan leva utan.

 

IMG_9875

Unknown-7

P1000588

P1000587

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.