FASHION - TOVE CASTOR

TVÅ RIKTIGT HÄRLIGA KÖP

Att sitta och strosa runt på webbshopparna är mitt guilty pleasure. Jag är en planerare av rang och för mitt höga nöjes skyll stylar jag plagg och sätter samman kapselgarderober istället för att lösa korsord och annat folk gör medan de dricker kaffe i skärgården. Som stylist inspireras jag av allt som griper tag, vissa plagg bara fastnar och här är två som fastnat i veckan. 

Den röda kjolen med volang från Rodebjer pre fall och en kimono från Zara med fågelprint och svarta kantband. 

Två riktigt fina plagg att styla i höst. Både var för sig och tillsammans. Rött ör en av höstens starkaste trendfärger så är rött din färg är det gött att handla nu. Personligen är jag svag för rött och smutsigt ljusblått tillsammans men kjolen är ju liks magisk till en rosa topp! 

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.