FRUKOST MED FLATTERED AW18 OCH STYLEIN

Ibland får jag nypa mig i armen va roliga, härliga och spännande saker jag får vara med om pga mitt jobb. I morse var en sådan där riktig energiboost till frukost där inbjudan kom från Flattered som ville presentera sin AW18. Med sig hade de Stylein (som numera har en form av systerskap med Löwengrip) och frukosten ägde rum i No Early Birds showroom.

Flattered’s VD berättade om Flattered och sedan tog deras chefsdesigner vid och pratade om de nya modellerna. Den avkapade tån, mules och div boots inspirerade av Bianca Jagger (tror jag bestämt att hon sa) är vad som kommer till hösten. Ormskinn, lite glitter och tanned mocka ser vi också.

Även No Early Birds passade på att prata om sin kollektion bestående av de magiska borden med lösa ljusstakar och serveringsbrickor, höga sjustakar och mindre mord och pallar.

Därefter tog Stylein över.

“Taking my coffee seriously”

Elin som är designer tillsammans med surikater som är hennes businesspartner presenterade de nyheter som finns i butik nu samtidigt som de delade med sig lite om varumärket Stylein och deras resa, deras klassiska plagg och vad som kommer framåt. De var både plagg på häng och gående modell. Jag kan inte få nog av det blommiga printet på svart botten. Kanske Kanske kommer delar av den här kollektionen få åka med mig till Paris!

Jag har ju flera plagg från Stylein sedan tidigare och älskar både deras jersy och crepe-kvalitet. Deras rena formspråk och smala siluett är också något som passar mig väldigt bra.

Jag hade sprudlande Emma Mattson till bordet som numera inte bara är Bikramyoga-instruktör utan också bloggar på Damernas Värld. På andra sidan hade jag Aiste och runt bordet satt också Fanny Ekstrand, kronprinsessans stylist, Sara Biderman, Anna Hjertén och alla moderedaktörerna från Elle mfl.

Ulrika i världens snyggaste hängselbyxa 🖤

Gällande Flattered aw18

Jag spanade såklart på skor in för kommande uppdrag men som alltid kan jag inte låta bli att titta åt mig själv och just idag tror jag bestämt att det var i egenskap av mig själv som jag var bjuden. Älskar deras klassiska loafer, de westerninspirerade snakeprints bootsen och de vita stövletterna med chelsea i svart .

Tack för en oerhört bra start på den här dagen!

Bilderna från eventet är förmedlade via Flattered från Studio Emma Svensson.

Tags from the story
,
Written By
More from Tove Castor

MODEMINGEL PÅ MICHAEL KORS BIBLIOTEKSGATAN 

Veckan bjöd också på modemingel för att fira Michael Kors nya fina...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *