BEAUTY - TOVE CASTOR

HÅRSTYLING I RESEFÖRPACKNING FRÅN MOROCCANOIL

Yay!

Precis lagom till jag ska ut och resa damp det mer MOROCCANOIL reseförpackningar i brevlådan. Perfekt ju!

Precis som min hy så verkar mitt hår kunna hantera hur mycket fukt som helst det är därför jag använder schampoo och produkter gör lockigt hår och oljor. Jag utfår helt enkelt från min hårkvalitet istället för hur det ser ut. Om sanningen ska fram så finns det en hel del lockar. Vilka ostrukturerade sådana och klipper jag mig till axlarna blir det hur lockigt som helst.

Olja, en lugnande definierande creme och torrschampo är precis vad jag gillar bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/totovove/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35