BEAUTY - TOVE CASTOR

MASCARA MED KNYCK FRÅN LÓRÉAL

Har ni sett den här innovativa förpackningen?

En mascara med knyck där det går att tilta borsten. Kanske blir det lättare att komma åt?
Jag har inte direkt upplevt att jag har något problem med att komma åt men det är klart att det inte skadar med ett knyck. Däremot måste jag erkänna att jag gillar borsten. Unlimiteds borste är en gummiborste och det passar mina frasar väldigt bra. Jag gillar borstar som kammar fransarna och den här gör det samtidigt som den applicerar rett ordentligt med produkt, vilket jag också älskar.

Lite lyxig känns den också. Svart och snygg och ligger härligt i handen!

 

Ni hittar den här mascaran lite överallt, vilket är det bästa med Lóréal, men ni kan också köpa den HÄR

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *