EXFOLIERA MERA

Exfoliera, är det något ni gör?

Exfolierar gör jag för att skrubba bort döda hudceller och boosta hudens förnyelse. Våra hudceller förnyad naturligt ungefär en gång i månaden men den processen kan ibland saktas ner och vara i obalans. Det kan leda till att nya hudceller sitter kvar och hindrar tillväxten av de nya.

Så här i brun utan sol-tider känns det ännu viktigare än innan eftersom det är i det yttre hudlagret som bus-produkten ger effekt. Är kvaliteten där ojämn blir resultatet ojämnt. Och då vill vi ju inte ha det. Vi vill ju ha en jämn fin hy med lyster. Så mitt råd är att skrubba kroppen, busa kroppen och njut av solen och värmen i skuggan av ett träd. Det liggs alldeles för lite under träd nuförtiden!

 

Tuben verkar helt klart vara det nya svarta när det kommer till just förpackningen av exfolierande produkter. När jag tittar igenom pressproverna så är det en mängd av tuber. Två produkter som är helt nya på marknaden är MonSun och Björn Axén. MonSun är en helt ny spaserie som fått så fina recensioner av mina kollegor och Björn Axens hudvårdsserier är även den helt ny då de bara haft hårvård tidigare. Även den har tagits emot med öppna armar. Codage Baum Exfoliant är produkten alla älskar sedan tidigare (både killar och tjejer) och Kiels är ju som vi säkert alla känner till en premium klassiker. Bubble däremot är i alla fall helt ny för mig och om jag inte har helt fel är den också ny på svenska marknaden. Det här är en lekfull och sprudlande glad serie med lite humor tycker jag. Hittils har jag sett och testat deras scrub, badkulor, badbomber och “te-påsar” för badet.

 

Hur som helst så är det ett stort skönhetsfokus just nu. Aldrig tidigare har vi gått så mycket på salong men och aldrig har vi tidigare haft ett så stort utbud av hemma spa-produkter. Det finns en skrubb för alla – Let the home-spa begin!

Tags from the story
, , , ,
Written By
More from Tove Castor

170124

Idag jobbade jag i randig topp med många år på nacken från...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *