BEAUTY - TOVE CASTOR

GEN NUDE – BAREMINERALS NUDES FOR DAYS

Gen Nude – Det är verkligen nu som en efter en börjar inse att nude inte är en nyans utan hur många nyanser som helst. Som bareMinerals själva säger: När det kommer till nude läppar tänk inte ”one-size-fits-all” färger. Möt nästa generation av nude.

bareMinerals har nyligen lanserat läpprodukter i ett 40-tal nyanser under namnet GEN NUDE – där det ska finnas en nude-nyans för alla. Jag har fått 3 läpp-produkter att prova varav ett matt flytande läppstift, ett gloss och ett traditionellt stift. Nude för läppen har ju nästan alltid uteslutande en rosa ton och jag är en sucker för att bara förstärka min egen läppnyans så jag är altid på jakt efter exakt rätt nudeton. Jag är extra nöjd med de nyanser som fanns i mitt utskick vilka är Gen Nude Matte Liquid Lipcolor i nyansen Swag, Gen Nude Buttercream Lipgloss i nyansen Sugar och Gen Nude Radiant Lipstick i nyansen Tutu.

 

BARE MINERALS NUDES FOR DAYS
Matta läppstiftet SWAG och lipglossen SUGAR – Älskar den matta hylsan!
nudes for days bare minerals
Matta läppstiftet SWAG och lipglossen SUGAR

 

En klar favorit blev snabbt det flytande läppstiftet Swag som är ett heltäckande läppstift. Det sägs att den har en subtil vaniljdoft men mina tankar drar åt kakao och mörk choklad på något vis. Matta läppprodukter har en tendens att flaga på mig uppenbarligen är en riktig torris men första intrycket av bareMinerals matta är att den inte kommer göra det. Heltäckande var det verkligen och jag tycker att det behöll fukten bra. Återfuktande och krämigt t.o.m. 

Nyanser Sugar på glosset är också riktigt fin. Glossen kommer i både skimrande och icke skimrande och ska ha en lätt plumping effekt. Jag känner av den men har själv alltid svårt att se någon skillnad. Finishen är mer bala-liknade än klibbig och det gillar jag. Tror alla med långt hår håller med mig! Känslan när håret fastnar i lipglossen….inte angenäm, men det slipper jag i denna.

 

 Men sedan provade jag också Gen Nude Radiant Lipstick. Jag fick nyansen Tutu och det här är ett semitäckande läppstift som är väldigt krämigt och återfraktande. Det här tycker jag väldigt mycket om! Ett väldigt bra var dags läppstift, inte vardag utan var dag. Kräver inte direkt någon spegel vid applicering, funkar för att återfukta och ger samtidigt en snygg hint på läpparna. Det här är riktigt bra!

 

 

GEN NUDE - BAREMINERALS NUDES FOR DAYS
bareMinerals Gen Nude läppstift i nyansen Tutu

 

*pressutskick se mer under PR&Policy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.