BEAUTY - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Nytt för håret – Philip Martin´s

philip martin´s shampoo organic hårvård
Italian organic luxery – vem kan motstå?

Philip Martin’s är nytt för mig och det är inte så konstigt kanske i och med att det är relativt nytt i Sverige. Jag träffade dem för ett tag sedan och pratade vårdkvalitet, organiska produkter och i synnerhet schampoo. Philip Martin’s sortiment består av hudvård, hårvård och produkter för baby men det var den organiska hårvårdserien som vi fastnade vid. En organisk hårvårdserie för ett friskt och naturligt hår och det är ju precis vad jag vill ha, friskt och naturligt. Serien är dessutom fri från kemiska tillsatser som glycol och parabener då man istället valt att satsa på biokompatibla ingredienser. Naturligt och hälsomedvetet. Jag fick med mig ett schampo och balsam som de trodde ska passa mitt hår, jag hoppas såklart att de träffar rätt förr visst är det skillnad på schampo och schampo. Mitt frissiga hår svarar direkt när jag när jag hittat rätt och när jag fuskar. Kan det vara så att en “bad hair day” egentligen är ett uttryck för “jag har använt fel produkt”?

Jag blev också helt kär i deras Revitalazing spray som man kan ha i väskan och fräscha upp håret med under dagen om det frissar till sig igen vilket det gör, speciellt den här årstiden och vintern är inte ett dugg bättre.
Philip martins hårvård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *