BEAUTY - TOVE CASTOR

Recension – Exuviance Bionic Oxygen Facial

Hur ser det ut mer era skönhetsrutiner, har ni några tips på bra produkter?

Här kommer en recension på en ansiktsbehandlingsprodukt för hemmabruk – Jag provat Bionic Oxygen Facial från Exuviance.

Min hy beter sig alltid lite galet när jag är stressad men reagerar också mycket på årstidernas växlingar och nu är vi på väg in den torraste av årstider och då kan hyn kan kännas lite trött och grå. Det här en ansiktsbehandling som jag kan ge mig själv hemma med målet att förebygga och rätta till problemhy, avgifta och eliminera åldrande. Masken ska också stimulera cellerna samtidigt som den verkar optimerande på kollagennivån men hjälp av en trippel syresättningsblandning.

Bionic Oxygen Facial masseras in på ren, fuktig hy och verkar genom att det bildas ett tjockt skum. Till skillnad från andra ansiktsmasker som ofta torkar och känns stela så kittlar det mer i huden när den här masken börjar bubbla och skumma. Masken behöver bara sitta på i 3-5 minuter.

 

Exuviance Bionic Oxygen Facial

Till höger har masken suttit någon minut…

 

Exuviance Bionic Oxygen Facial

Nyss inmasserad och mask som suttit två minuter…

 

Exuviance Bionic Oxygen Facial

Efter tre-fyra minuter börjar skummet lägga sig igen, då är det dags att skölja av.

 

Jag har använt denna mask två gånger (instruktionerna rekommenderar att använda tre till fyra gånger i veckan) och jag gillar den verkligen. När jag sköljer av ansiktet känns huden återfuktad och alldeles ny, extra vital på något sätt och jag har redan börjat se positiva resultat. Framförallt tycker jag att jag fått bättre lyster och det är något jag eftersträvar. Det ska bli spännande att se hur mycket det kan förbättra på lång sikt, på kort sikt är jag redan nöjd.

Det här är en riktigt lyxig quickfix – Det är verkligen höjden av vardagslyx med en ansiktsprodukt som ger huden en sådan boost.

 

Exuviance Bionic Oxygen Facial

 

Produkten är ett pressprov.

2 kommentarer

  • Maria

    Hej, intressant produkt och recension. Jag använder Exuviance rengöring och gör då och då en pha-behandling. Den här tiden är den värsta för min hy. Tycks inte kunna få tillräcklig återfuktning vad jag än gör. Det skulle vara roligt att höra en utvärdering när du hunnit använda den lite mer, om du upplever att hudens kvalitet, fuktbalansen mm förbättrats. /Maria
    http://www.finest.se/caramia

    • Tove Castor

      Kortsiktigt är jag hur nöjd som helst. Jag ska göra mitt bästa för att hålla i tre dagar i veckan så jag ser hur bra det kan bli!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.