REPAIR FRÅN MARIA NILA

Det är någonting med Maria Nila som jag har svårt att motstå, eller flera ting faktiskt. Jag faller pladask för deras pastelliga flaskor och den enkla formen och sedan är det något med doften. De doftar inte traditionell hårvård utan mjukare, lite sötare nästan. Sedan råkar jag veta att de ur ett hållbarhetsperspektiv ligger i världsklass. De tillverkas i Sverige och är 100% veganska och Cruelty free-certifierade. Dessutom har mina barn fastnat för en varsin favorit och ni som har killar, hur oftagör de ett aktivt val gällande sitt schampo?Så hemma hos mig har vi HEAL på övervåningen och COLOUR nere (inte för att någon av dem färgar håret men doften fällde avgörandet) i maxiflaskor med pump. 

Nu är det dags att prova REPAIR, jag fick pressprover på dessa för ganska länge sedan men tänkte att jag skulle vara proaktiv i sommar och använda ett reparerande schampo i förebyggande syfte. Dessutom älskar jag när det finns en hårmask i samma serie. Då kan jag titta håret, ägga en mask som får sitta i ett tag och sedan avsluta med balsam. Balsam sluter som bekant hårstrået och skapar en skyddande barriär och genom att då applicera hårmasken innan får håret en chans att riktigt suga åt sig av all näring och fukt. 

Det har blivit lite av en tradition av att jag använder Maria Nila på båten, det är det där med 100% vegan och Cruelty free, på något sätt känner jagatt de måste vara snällare mot vårt äskade hav. Här hittar ni massor av härliga Maria Nila-pasteller till badrummet!

 

*Innehåller köplänk

Written By
More from Tove Castor

T by Alexander Wang

  Mera Wang fast den här gången bilder från T by Alexander...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *