BUS MED DROPPAR OCH PADS FRÅN SWISS CLINIC

Bus, alltså Brun utan Sol…

 

Hjälp, inte är det bara jag som ser hur färgen börjar mattas ner?

Inte helt, jag har fortfarande en fin färg men den börjar bli matt…och då känns den inte så fräsch längre. Nu lisor kliar det i hela kroppen efter att skrubba och exfoliera. Krppen har jag skrubbat hela sommaren men ansiktet har jag varit lite varsam med. Där har jag mest rengjort och återfuktat, återfuktat i parti och minut, men jag började exfoliera lite för ett par veckor sedan. För en solkust hy som börjar bli matt gör ingen lycklig.

I år händer det?

Kanske är det i år det händer? Jag hoppas det! kanske blir det lagom att ett par gånger i veckan droppa en droppe gradual tan i ansiktskrämen och sedan öka till två och sen tre om några veckor? Det är i alla fall så jag planerar att hålla min färg och samtidigt ha en frisk och glowig hy. Jag måste säga att jag gillar det här med droppar och pads mycket bättre än den traditionella bus-krämen. Droppar i ansiktskrämen på morgonen följs upp av pads på kvällen för att bygga upp glow under natten. Pillow proof är de också vilket är superviktigt förlig som bara vill sova med vita lakan.

Två lätta steg som passar bra in i min rutin!

 

bus droppar

bus pads

Just dessa kommer från Swiss Clinic

Tags from the story
, ,
Written By
More from Tove Castor

PEPLUM

Jag har ju helt hoppat hela skört och peplumgrejen. Men nu verkar...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *