BEAUTY - TOVE CASTOR

EXUVIANCE BIONIC OXYGEN FACIAL MASK

exuviance bionic oxygen facial

Smörj in…

exuviance bionic oxygen facial

..låt verka 5 minuter. Först börjar det bubbla och bildas ett skum. När det har den bubblat klart och skummet börjar lägga sig är det dags att skölja av.

exuviance bionic oxygen facial

 

December var en svår månad att hitta stunder för egentid. Lägg till en hel del jobb, julstress och mörka dagar på det. Jag fick inte riktigt till det med rutinen att använda Exuvians Oxygen mask så regelbundet som jag hade tänkt vilket var dumt eftersom maskens sägs vara extra magisk på stressad hy. Men nu är det januari, vinterljust, nytt år och nystart och de sista veckorna har jag varit lite mer fokuserad.

Exuviance Bionic Oxygen Facial Mask. Det här är en grym mask för mig som ofta har alldeles för ont om tid för att ägna mig åt långa skönhetsbehandlingar och ännu mindre tid åt att gå iväg och göra dem på salong. Med det sagt är det klart att även jag behöver en liten lysterkick och få bort det trista och tråkiga för visst är man lite glåmig och vintertorr. Oxygen Mask ska bara sitta i 5 minuter och att det är en snabb behandling är toppen men masken är nära på en salongsprodukt som både stimulerar kollagenet och skyddar huden. Den ger inte massor av fukt (inte som en ren fuktmask), men ger känslan av en fräschhet och ordentlig boost i form av syre.

Jag upplever faktiskt att jag ser mindre glåmig ut och får mer lyster. Den är är superskön att lägga på, att känna den lena produkten bli till ett kittlande skum förstärker känslan av att den verkar och fungerar. Jag piggnar verkligen till av den.

Jag försöker lägga masken 2 dagar i veckan och nästa steg för mig är att som omväxling prova på de mer långverkande ansiktsmaskerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.