FASHION - TOVE CASTOR,  MIN STIL - TOVE CASTOR

NUDE V-NECK

I morse prioriterade jag faktiskt om när jag såg ut kallt det var ute. Istället för att åka iväg och fotografera stuvade jag om i almanackan och bestämde mig för att jobba hemifrån idag. På så sätt kunde jag köra killarna till skolan i morse, ta tag i mailboxen, fixa på kontoret/dressingroomet (Hittade en rabattkod och beställde en matta in hit!) och shotta ingefära framför brasan.

Jag hade helt glömt bort att jag köpt en oprovad, finstickad V-neck på HM för flera veckor sedan. Jag tror jag hade något tillgodokvitto som jag använde och den låg till och med kvar i påsen. Nude – Check! Oversized – Check!
Vad tycks? Jag tror den får stanna!

nude v-neck tove castor

nude v-neck tove castor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.