BEAUTY - TOVE CASTOR

ÄVEN YTTRE SKÖNHET BÖRJAR SÅKLART INIFRÅN

I samarbete med IMEDEEN® Time Perfection®. Ett sponsrat samarbete med IMEDEEN men där alla mina åsikter kring produkten är mina egna.

 

Även yttre skönhet börjar såklart inifrån

Under de senaste åren har jag haft förmånen att träffa så många intressanta människor och varumärken som alla söker efter svaret på varför huden åldras och vad vi kan göra för att motverka det. Ett samlat intryck från dessa intressanta samtal är att hur många hudlager en produkt klarar av att penetrera är den svåraste gåtan att knäcka. Det vi smörjer på ytan verkar på ytan. Samtidigt skapar sig skönhetsentreprenörer egna nischer inom tex beautyfood men alla tycks vara överens om att intresset för att bevara och boosta elasticiteten i huden är gemensamt, och det tror jag även att vi alla konsumenter kan skriva under på.

Min hy har blivit betydligt bättre genom att tillämpa vad jag lärt mig och ingen är gladare än jag för att upptäckt möjligheten att jobba inifrån, det känns verkligen som ett trumfkort. För efter att ha läst på och provat mig fram, känns det för mig självklart att jobba från två håll. Där serum och krämer inte kan komma åt arbetar jag inifrån med tex kosttillskott som IMEDEEN® Time Perfection®. Allt med fokus på en frisk och välmående hy och visst har det gett resultat. Eftersom jag har en ganska torr hy brukar vintern och vårvintern vara besvärliga perioder. Då är luften som torrast och det avspeglar sig i min hy men, jag upplever faktiskt att min hy är mer följsam och inte alls lika stram i år…och då har jag ändå hunnit fylla 40 i år. 

Är de små får man ta två

Imedeen innehåller bl.a. vindruvskärneextrakt (som även mitt favoritserum innehåller), vitamin C (vilket jag också älskar) som är en stark antioxidant som bidrar till kollagenbildning och zink som tillsammans med vitamin C bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress samtidigt som den spelar en roll i celldelningsprocessen. En sammansättning som bidrar till att huden i ansiktet och på kroppen känns mjukare, spänstigare och smidigare.

Win win!

Jag har tagit IMEDEEN® Time Perfection® varje morgon i två månader nu och om ni vill göra detsamma hittar ni dem HÄR!

Den rekommenderade dosen av Time Perfection® är 2 tabletter dagligen och en kur skall helst vara i minst 90 dagar. Det betyder ju att jag har alla förutsättningar att öka välmåendet i min hy ytterligare för det här är ingen Quick fix, man bygger upp något långvarigt precis som det ska vara med hudvård.

Förtydligar att detta är ett sponsrat samarbete med IMEDEEN® Time Perfection® men alla mina åsikter kring produkten är mina egna. Se fliken PR&Policy

Läst om Imedeen:

Tecken på att huden åldras börjar på insidan, långt innan de kan ses på hudytan. När man är i 40-årsåldern börjar fina linjer och rynkor att synas mer. Våra prisbelönta hudvårdsprodukter arbetar inifrån för att förbättra hudens kvalitet och utseende – inifrån och ut. 

IMEDEEN® Time Perfection® bidrar till att motverka synliga ålderstecken, förbättra hudens kvalitet och bevara fuktbalansen. Samtidigt bidrar hudvårdsabletterna till att ge huden mer lyster och att huden, både i ansiktet och på kroppen, känns mjukare, slätare och smidigare.

Mer om IMEDEEN® hittar ni på deras hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.