HÄR KAN MAN KÖPA MIN SKINNKJOL

ellen femme

 

Här kan ni köpa min ursnygga skinnkjol. Jag är 167cm och bär stl. 36. 

Ett lördagstips är att hålla koll på H&M Trend. Finns på nätet för er som inte har trendkonceptet i er favoritbutik. Där kommer dem med jämna mellanrum trendplagg i riktigt bra kvalitet till riktigt bra pris. Gäller ju faktiskt också mockaballerinorna med låg klumpig klack. Också H&M. Jag är alltid extra kritiskt när jag handlar på kedjorna. Det ska vara väldigt rätt innan jag slår till annars ångrar jag mig alltid att jag inte köpte originalet. Kjolen och klackarna är ett bra exempel på när det blir väldigt rätt. Helt rätt till och med!

Written By
More from Tove Castor

Snygg jacka till höstens snyggaste byxor

Till de där byxorna jag tipsade om häromdagen skulle jag gärna bära...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *