FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

BOKSTÄVER – EN TREND

blue billie visualisterna

 

2015 skapades varumärket Blue Billie av ett par vänner till min grymma vän och fotograf Kia Lefwander. På så sätt kom jag i kontakt med varumärket ganska tidigt. Samma år lanserade vi, jag och Karin Visualsisterna.se och när Blue Billie hade release var vi där och skålade och då kändes det alldeles självklart att vi båda skulle ha ett V som i visualisterna med oss hem och så blev det. Nu vill jag ha fler.

En trend blir en trend när den tar fart innan dess är det en ide, en vision, en känsla eller en chansning. När PR folket gjort sitt och rätt influensers (personer som är förebilder och har inflytande över andra) hakar på då kan en trend bli hur stor som helst. Just så är det med Bokstavshalsbanden och Bokstavsarmbanden som finns hos alla från Louis Vuitton till svenska nykomlingar till mindre designers med egna ateljéer. Lika fina allihopa så låt plånboken avgöra.

louis vuitton letters

Bokstavsberlocker från Louis Vuitton

 

blue billie bokstävsberlocker

Bokstavsberlocker från Blue Billie

 

majas punkt bokstavsarmband visualisterna

Bokstavsberlock från Majas Punkt

 

Att vara först behöver inte ha något egenvärde när det kommer till min personliga stil. Där är det kombinationen av plagg och accessoarer som är viktig, inte säsong eller nyhetsvärde. Bokstavsaccessoarerna är något jag sneglar på just nu, ett C-halsband eller armband för Castor skulle tillföra något personligt och det jag vill ha just nu är flera tunna kedjor, några med små utvalda berlocker. Än så länge har jag mitt V, en Hästsko runt handleden från Sophie by Sophie (jag växte upp med hästar och tävlingsred), Stjärnor i öronen från Edblad (Castor är en stjärna i tvillingarnas tecken) och så har jag Månarna från Maria Nilsdotter för de inspirerar mig. Runt halsen har jag en Solitär som jag fått i present av K och ett Moving Cross från Yasar Aydin för jag tilltalas så av formen men korset som symbol är kanske ändå inte riktigt min grej. Det här korset kan röra sig och antar sin egen form och det känns så samtida tycker jag. Unikt. Nu hoppas jag att det blir ett C någonstans…

louis vuitton visualisterna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *