NEW IN – BIKINI FRÅN HUNKEMÖLLER

bikini hunkemöller

Kommer ni ihåg att jag var i Berlin på ett event med Hunkemöller? Nu har Hunkemöller öppnat fler butiker i Sverige bland annat på Mall of Scandinavia och i Uppsala. I förra veckan var jag förbi för att titta ut en ny bikini. kanske borde jag varit ute lite tidigare för mycket vara redan slut, det går tydligen mycket bra för butiken i Uppsala.

Den största behållningen är att de verkligen kan underkläder och att de hjälper dig med mått och modeller. jag som bär Mary Poppins nära hjärtat tycker verkligen att det är så härligt att måttbanden inte bara mäter utan tipsar dig om vilken storlek jag har beroende på modell. Efter mycket provande föll valet på en randig trekantsbikini med ett etniskt broderat mönster som påminner mig om Aztekerna. En klassiker i klassiskt mönster men med en tvist att bära under #myendlesssummer 

 

bikini hunkemöller

Bikini från Hunkemöller. Parfymen Sylvie kommer också från Hunkenöller och är ett samarbete mellan Hunkemöller och Sylvie Meis.   

 

Written By
More from Tove Castor

Hur hade det varit?

Jag önskar jag hade fått vara 15 under den här Madonna-eran. Undra...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *