LIFESTYLE - TOVE CASTOR

BERGS COMMUNICATION – SISTA RYCKET

berghs communication

 

Sista rycket innan sommaren, nja kanske inte sista, jag har faktiskt en del annat jobb kvar också. Ett par fotograferingar och film och så måste jag casta modeller till höstens första uppdrag som blir styling av årets optiktrender på Optikmässan. Utöver casting innebär det styling och koordination av trendvisningen som som Visualisterna ansvarar för. Första och första förresten, om jag inte har fel så kanske Formex ligger precis innan och där ligger vi, Visualisterna, bakom setdesign till Bukvys monter igen så det blir full fart från dag 1 efter semestrarna.

Men sista rycket när det kommer till studier för den här veckan avslutar jag vårens studier på Berghs som började med Bygga varumärke i Sociala Medier och avslutas med en kurs i Marknads PR. Jag vet inte om den dagen kommer någonsin, den dagen när jag inte längre känner mig lycklig över att plugga. Förutom att jag själv är lärare inom tre/fyra program så är jag hopplöst nyfiken på allt och fortbildar mig regelbundet.

Jag tänker ungefär som På spåret – Vart är jag på väg? Det vet jag inte idag men jag har mina aningar…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.