ÄLSKAR MINA GOLV

Jag är verkligen lite nykär i mitt nya golv, jag älskar det.

Det är så klart inte klart förrän det är klart brukar man säga, men nu börjar flera projekt bli klara samtidigt. Vi byggde ut hallen för ett år sedan och i väntan på nya köket har “skarven” mellan den nya delen och gamla hallen varit helt ofixad. Vad nu hallgolvet har att göra med köket, det låter som en dålig ursäkt.

Men, Till saken hör att planen var att lägga nytt golv i kök, vardagsrum och hall i samma veva som vi satte in dörren och renoverade köket. Där är anledningen till att vi väntat. 

 

 

Nu är både nya golvet p på plats och en ny tröskel är på plats. Parketten från Tarkett och klinkers Oktagon i hallen skiljs åt av en custommade tröskel i mässing. Nu nästan längtar jag efter att den skall få lite patina.

Vi kan verkligen rekommendera Patrik på Björkås Bygg. Hur fantastiskt är det inte att jag kan visa inspirationsbider för snickaren och han direkt börjar komma med lösningar! 
 

 

Written By
More from Tove Castor

VI FIRADE MED CHAMPAGNE

Ingen av er kan ha missat att vi under hösten (kan ha...
Read More

2 Comments

    • Hej
      Jag beställde plåten som sedan bockades till av en plåtslagare. Vi bockade den runt en kärna av trä och limmade ihop dem. Hoppas det var till hjälp. Det här är ett DIY-projet som jag och snickaren Patrik löste tillsammans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *