hunkemöller uppsala
LIFESTYLE - TOVE CASTOR

RÄTT BH-STORLEK HOS HUNKEMÖLLER

hunkemöller uppsala

 

Idag hade jag vägarna förbi Hunkemöller som precis har öppnat butik i Uppsala. Har ni tittat närmare på dem? Mitt första möte med märket var i höstas när vi åkte ner till Berlin på ett lanseringsevent för ”The Sylvie collection” och här hemma är det ju inte så tätt mellan butikerna så idag passade jag på att både få mina mått tagna och prova igenom en del modeller. Det är just en del standardmodeller som sedan kommer i olika utförande beroende på säsong som är en av Hunkemöllers affärsideer.

Har ni koll på er storlek? Det sägs ju att merparten av oss går omkring med fel storlek på Bh´n. Btw tror jag många går i fel storlek på mer än Bh´n. Skor och kläder är nog lika vanligt och jag tror att det i flesta fall beror på okunskap alternativt ytlighet/tufft med självkänslan. I min garderob har jag allt från Xs till L. Jag väljer storlek efter passform och hur jag vill att plagget skall sitta, inte slaviskt efter storlekslappen. Detsamma med underkläder faktiskt och det skiljer sig ju ganska mycket från märke till märke också. Just idag hade Hunkemöller så himla bra erbjudanden ändå kom jag därifrån tomhänt. Snopet, men just den storlek jag skulle behöva fanns inte i någon av de modeller jag gillade. Helt ärligt höll jag på att köpa en ”nästan perfekt” men avstod – Vuxenpoäng! Det jag däremot fick med mig är att jag nu vet vilken storlek jag har nästa gång jag tittar förbi butik eller shoponline. I alla fall den storlek jag skall titta efter på just Hunkemöller. Det är faktiskt mer än två år sedan jag köpte ny Bh senast så det kanske är på tiden att uppdatera lite?

 

hunkemöller uppsala

hunkemöller uppsala

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.