LIFESTYLE - TOVE CASTOR

BBCON16 – DIGITALT ENTREPRENÖRSSKAP

digitalt entreprenörsskap

 

Lyckliga människor bloggar aldrig!

Igår var jag och Mia från Mias Shopping iväg på BBCON hela dagen, en konferens som handlar om digitalt entreprenörsskap. Hos Mia hittar ni fler bilder. Just den bild jag har valt togs när Underbara Klara och AnnaKarin Nyberg, Internetforskare vid Umeå universitet, föreläste om just Digitalt Entreprenörsskap och synen på kvinnors företagande på nätet.

Jag passar härmed på att dementera det “Anonym” säger. Jag är inte olycklig, ilsken eller arg. Däremot är jag en kvinnlig entreprenör inom visuell kommunikation som verkar både analogt och digitalt. Jag har byggt mitt eget företag, jag har anställt mig själv och jag står och faller med mig själv. Jag är mycket stolt över att jag står och att jag står ganska stadigt. Jag lever inte på att blogga, jag får inte betalt för att gå på events och jag kan definitivt intre servera schampo och nagellack som middag till mina barn. Tyvärr för då hade vi inte behövt gå hungriga. Däremot är bloggen mitt skyltfönster och jag har fått många utav mina uppdrag för att den hjälper mig att synas. jag tycker att det är roligt och jag får vara med om många roliga stunder tack vare bloggen. Så är det.

Däremot har jag på senare tid förstått att det inte är så tydligt var jag faktist gör, vad jag faktiskt jobbar med och där har jag en utmaning och något att ta tag i för jag vill ju att mitt företag ska växa och jag vill utvecklas och få chansen att anta nya utmaningar. Det ska jag ta tag i på måndag!

Nu önskar jag er en härlig söndag och till alla mammor er Bästa Morsdag någonsin!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *